Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek

A tbblog.hu blog tartalomszolgáltatója a Rátkai Ügyvédi Iroda (1071 Budapest, Damjanich u. 25/C.), amely egy független, munkajogra specializálódott magyar ügyvédi iroda. A Rátkai Ügyvédi Irodáról a www.ratkai.com oldalon található részletes tájékoztatás. A tbblog.hu a Rátkai Ügyvédi Iroda weboldalától eltérő weboldal. A tbblog.hu a Rátkai Ügyvédi Iroda tulajdonában álló domain név. Amennyiben a tbblog.hu használatával kapcsolatosan kérdése van, kérjük, hogy keressen minket e-mailben vagy telefonon.

A tbblog.hu blogon található cikkek, bejegyzések nem minősülnek jogi tanácsadásnak. Kérjük, hogy a bejegyzésekkel kapcsolatban minden esetben figyeljen annak dátumára is, figyelemmel a jogszabályi környezet változására. Amennyiben ezzel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük, hogy keressen minket elérhetőségeinken. A tartalomszolgáltató – figyelembe véve a felhasználási jogokat is (lásd alább) – kizárja felelősségét a jelen blogon szereplő tartalmak miatt felmerülő esetlege károkért, anyagi és nem anyagi jellegű hátrányokért és veszteségekért.

A tbblog.hu honlapon található minden szerzői tartalom és kép szerzői jogi védelem alatt áll a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseinek megfelelően. Ennek alapján a tbblog.hu olvasóit az alábbi, ingyenes és időkorlátozás nélküli felhasználási jogok illetik meg: a tbblog.hu-n található egyes cikkek, bejegyzések többszörözése, terjesztése, nyilvánossághoz történő közvetítése, azzal, hogy ezen tevekénységek során a felhasználó köteles feltüntetni a jelen honlap címét, linkjét. Ennek elmulasztása engedély nélküli felhasználásnak minősül. A fenti felhasználási jogok nem vonatkoznak arra az esetre, ha a felhasználó a jelen honlapon található egyes cikkeket vagy bejegyzéseket anyagi haszonszerzés céljából kívánja többszörözni, terjeszteni, a nyilvánosság felé közvetíteni. Ilyen szándék esetén kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

A tbblog.hu-n található cikkek, bejegyzések átdolgozása kizárólag a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. Ennek elmulasztása engedély nélküli felhasználásnak minősül.

A tbblog.hu honlap a „Wordpress” rendszer révén működik, amelynek szolgáltatója az Automattic Inc. (132 Hawthorne Street, San Francisco, CA 94107, United States of America). Ezen szolgáltató a Rátkai Ügyvédi Irodától független szervezet. Amennyiben Ön a „Wordpress” szolgáltatójától egyéb tartalmakat is látogatni kíván, annak feltételeire egyéb szabályok vonatkozhatnak.

A tbblog.hu cookie-kat használ annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat. Amennyiben ehhez nem kíván hozzájárulni, úgy kérjük, hogy a blog használatát mellőzni szíveskedjék.